Film

ja nu har det gått någon vecka sedan jag rekommenderade nån film sist....

Första filmen heter Four Christmases, med Vince Vaughn & Reese Witherspoon.

Handling:
Paret Brad och Kate träffas på en biograf på självaste julafton. De har båda tagit sin tillflykt dit för att slippa besvärliga familjesammankomster. De blir kära och inser att deras lycka ligger i att försätta undvika sina diskfunktionella familjer, varje år hittar de på än värre lögner för att slippa fira jul med sina familjer. Denna jul är planen att fly till Maldiverna, men flygplatsen stängs ned och alla flyg blir inställda. Paret tvingas tacka ja till en familjemiddag hos Kates mamma. Det ena leder till det andra och innan de vet ordet av har paret lovat att fira jul med samtliga av sina fyra frånskilda föräldrar.





I hate Valentine's day med John Corbett Nia Vardalos m.fl

Handling:
En florist försöker att övertyga en restaurangägare att gå ut på en dejt med henne, utan att känna att det måste bli ett fullskaligt förhållande.




My life in ruins med Nia Vardalos, Richard Dreyfuss m.fl

Handling:

Georgia får sparken från sitt lärarjobb och tvinga försörja sig som bussguide bland Greklands ruiner, för minst sagt krävande amerikanska turister. Hon är också på jakt efter den stora kärleken, men har precis börjat ge upp hoppet när slumpen sammanför henne med den siste man hon hade väntat sig.

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss