Nästa vecka

Nästa vecka är det dags för ännu en scifi mässa, denna kommer hållas i Helsingborg på sundspärlan, så har du/ni aldrig vatt där så rekommenderar jag att ni åker dit.

Är även dags för ett nytt möte med barnmorskan i lund... som vanligt ska hon säkert ge mig fler remisser på blodprov jag ska ta... HATAR DET, för dom som känner mig vet att jag hatar att ta blod och få sprutor.

Fick även hem en till till RUL, rutin ultraljud, den 24/11... på alice födelsedag, så har hon tur får hon reda på om hon får en lillebror eller lillasyster i april/maj nästa år.

veckan som gått

Denna vecka som vatt var jag och Tomas inne på specialist mödravården i lund för att prata med barnmorskan, läkare, dietist och diabetes läkaren.
Ultraljud tog dom oxå, blev en setback på 3 veckor, vi hade räknat med att gå in i vecka 12 i torsdags men det visade sig att vi bara var i vecka 9. Det gör dock inget, bönan hade ett starkt hjärta som slog som in i..
Efter det var det bara att bege sig in till dietisten och prata lite då mitt blodsocker har legat högt ett tag.
När vi var klara där så va det bara att gå in och prata med diabetes läkaren. Blev att sätta in insulin 4 ggr om dagen.
Mellan ultraljudet och dietisten blev det ögonläkaren där dom skulle göra en ögonbottenfotografering, allt var oförändrat vilket var skönt.
Rss