sova

Hela den här grejen med att sova, börjar undra om min kropp vill sova någon gång...

Fredag kväll (än så länge).. jag och Tomas har lagt oss i sängen, tar inte lång tid förräns han somnar, själv lär jag nog inte somna på någon timme.
vet inte vad som har hänt, har fått svårare och svårare att somna, komma till ro och bara varva ner... så mycket tankar som vimlar runt i huvudet på mig.

Just nu så är där två stora tankar.. jobb/ekonomi och flytt... that's right folks, we're moving... den 1 september bär det av till ny lägenhet på västergatan. Tankarna som flyger runt angående flytten är: kommer vi hinna flytta då den som kollat på vår lägenhet som vi bor i nu vill flytta in den 1/9, vilket blir lite svårt då vi inte får våra nycklar förräns den dagen efter kl 12.00.

Sen jobb biten.... har sökt nytt jobb sen i oktober men inte fått något.  A kassan är snart slut... vad ska jag ta mig till med? Tomas har blitt uppsagd från sitt jobb från och med den 31/8....

Sen kom jag på en till sak som jag ligger och grubblar på.. det är min kära bil som just nu är inne på lagning... bil meckaren verkar inte få rätt på den och det blir bara dyrare och dyrare... ca 20.000 redan lagda i bilen som jag köpte för 18.000..... Abs:en slås ut hela tiden och den läcker fortfarande styrservo olja.... och vi behöver en bil som man kan få plats mer än 2 personer då vi har tomas dotter varannan vecka.

Imorgon den 27 är det 1 månad kvar tills vi firar vår 3 årsdag... hoppas att han friar denna gången annars lär jag väl få göra det själv
.. haha..

Nä nu ska jag spara detta inlägget och publicera det sen spela lite på mobilen i hopp om att bli trött..

Puss och kram 

bölder

Jag hatar dom.... på ca 6 år har jag haft 4 st.
när jag fick den första så ville den inte läkas utan där kom nya i närheten av den jag hade.
läkaren tog några prover som visade att jag hade diabetes typ 2. 
Så pga min diabetes så har jag lättare att få bölder 
märkte i förra veckan att jag hade en ömmande sak på bröstet, ca 2.5 cm från bröstvårtan. 
Den började växa lite och man kunde känna att där var vätska i den så nu i veckan la jag på en omläggning med alsolsprit för att dra ut det som fanns i den .
Igår sprack den (med lite hjälp av min kära vän nålen haha) och fick tryckt tills där bara kom blod, så förhoppningsvis kommer den att gå ner lite nu.
Idag ömmar den bara lite men känns mycket bättre...

Västerås

Till helgen bär det av till Västerås för att hämta en bil till tomas....
sen ska vi lämna in min till bulmeckaren och få fixat det sista sen köra iväg med den till nån bilhandlare och byta in den mot en nyare... 😃
Rss